Spjelkavik AS blir en del av Rauma Elektro AS og Mifo-gruppen

Ansatte i Rauma Elektro AS, Spjelkavik AS og Mifogruppen markerer sammenslåingen

Rauma Elektro AS og Spjelkavik AS går nå sammen, ved at Rauma Elektro kjøper virksomheten til Spjelkavik AS.

Rauma er et spennende område hvor det for tiden skjer mye positivt. Med det som grunnlag ønsker vi å satse videre i området, og er særdeles glad og fornøyd med å få Øyvind Spjelkavik og hans mannskap med på laget!

Spjelkavik har en stolt tradisjon og historie på Åndalsnes, som ble startet av Asbjørn Spjelkavik allerede i 1954 som Spjelkavik Elektro. I 1960 ble det gjort en navneendring til Installatør A.Spjelkavik.  Før driften etter hvert ble overtatt av Øyvind Bastian Spjelkavik og Spjelkavik AS ble stiftet i 2004.

Rauma Elektro AS er en del av MIFO-gruppen i Molde og ble etablert i 2000 og vil fremdeles ledes av Rolf Reppen, som i dag. Men med styrket kapasitet med Øyvind og co om bord.

MIFO-gruppen består i dag av MIFO AS (morselskapet) i Molde, Sund Elektro på Midsund, Hustadvika Elektro i Elnesvågen og Rauma Elektro på Åndalsnes. I 2020 omsatte gruppen totalt for ca. 150 millioner kroner og har 110 ansatte innen service, prosjekt, tavle og industriservice, maritim automasjon, svakstrøm/IKT, lås og sikkerhet.

Signert avtale ble i dag feiret med blant annet kake og lagbilde. Rauma Elektro vil med dette bestå av 11 ansatte og ha en forventet årlig omsetning på mellom 12-15 millioner.

Virksomhetsoverdragelsen trer i kraft 7. juli 2021.

Kontraktsignering Spjelkavik AS: Fra venstre - Seniorrådgiver og hovedaksjonær i MIFO-gruppen Odd Ivar Moen, Daglig Leder i Spjelkavik AS Øyvind Bastian Spjelkavik og Daglig Leder i MIFO-gruppen Daniel Moen).